Contactati-ne: 031 403 5060


Royal Caribbean

Un meniu pentru toate gusturile

Harmony of the Seas SM

DESCOPERIRI DELICIOASE

Arome, originalitate si o vasta varietate de optiuni de restaurante pe Harmony of the SeasSM, chiar spectaculos.

Restaurantul principal

X

Main Dining Room

Impunator, pe mai multe nivele, bucatarie de inalta clasa si un personal deosebit de atent. In restaurantul principal se servesc meniuri diferite pentru mic dejun, pranz si cina. Savurati un alt meniu in fiecare seara, intr-o atmosfera eleganta si cu un serviciu exceptional. Sunt disponibile doua serii traditionale sau programele My Time si My Family Dining.

Johnny Rockets

X

 

johnny-logo

Cu un meniu simplu, familiar, care include toate bunatatiile americane ce amintesc de vremurile bune, va veti intoarce in timp, in era sotronului, a bauturilor racoritoare si a teatrelor in aer liber.

Izumi Hibachi Sushi

Xizumi-logo

La inceput sushi proaspat si aromat. Va incurajam sa-l lasati pe chef sa va ispiteasca cu homar in sos de trufe sau crab de California.

Chef’s Table

X

 

ChefsTable_K

14 oaspeti. 5 feluri de mancare. O experienta culinara unica. Si maiestria chef-ului de a imbina perfect tipul de vin cu fiecare fel de mancare, astfel incat satisfactia Dvs. sa fie peste masura.

150 Central Park

X

 

RCI_150CentralParkLogo

Bijuteria din zona Central Park este restaurantul 150 Central Park care ofera un meniu al chef-ului Michael Schwartz, caruia i s-a decernat premiul James Beard.

Coastal Kitchen

X

 

coastal-logo

Coastal Kitchen este un loc rustic, retras, dedicat exclusiv oaspetilor cazati in apartamente si membrii Pinnacle. Cu o mica influenta Napa si Toscana, este o experienta deosebita de la placinta de casa cu afine la sunca Serrano.

Sabor Taqueria & Tequila Bar

Xsabor-logo

La Sabor, aromele mexicane impresioneaza papilele. Deci merge si o tequila. Veti aprecia preparatele traditionale precum Carne Asada burritos. Dar daca incercati recomandarea chef-ului, calamari cu ardei si mini-coaste, poate incepe fiesta.

 

The Pub

X

THE PUB

In pub-ul Britanic in stil Boot and Bonnet puteti alege intre berile de import sau autohtone, puteti asculta muzica live si relaxa intr-o atmosfera tipic englezeasca.

Windjammer

X

 

windjammer-logo

Un bufet cu autoservire unde se serveste masa de-a lungul intregii zile, sandvisuri delicioase, bucatarie internationala, prajituri si omlete la comanda.

Snackuri

X

minibiteslogo1
Cand va distrati la piscina sau in zona sportiva, puteti sa luati in graba un snack si sa va intoarceti la joc.

Sorrento’s

X

 

sorrentos-logo

Mozzarella calda si topita, crochete si garnituri care va fac placere. Alegeti o pizza in stil New York si ziua va fi si mai buna.

Boardwalk Dog House

X

HotDog_Banner

Sincer, hot dog–ul este delicios. Si garniturile de la Dog House ajuta sa se prepare in stil New York, Chicago sau intr-un stil propriu.

Wonderland

X

 

wonderland-logo

Mancarea devine din ce in ce mai delicioasa cu fiecare platou, atunci cand intrati in aceasta unica lume culinara cu sase teme care compun meniul: Soare, Mare, Gheata, Pamant, Foc si Vise. Puteti experimenta cat doriti intr-o noapte.

Chops Grille

Xchops-logo

Platouri savuroase si tentante cu steak-uri si fructe de mare, cu preparate contemporane si stilate precum cocktail de creveti, pui organic cu sos de trufe sau steak-uri din carne maturata de Iowa si Nebraska.

Room Service

X

Room Service

Dimineata, la pranz, noaptea, oricand doriti, serviciul de room service este disponibil 24 h. Savurati un mic dejun in pat sau o cina delicioasa in comfortul cabinei Dvs. Este gratuit, cu exceptia intervalului 24:00 – 05:00, cand se percepe o taxa de 3.95$.

 

“This particular dining combination is not available on Oasis Class”

Explorati celelalte vase din clasa Oasis

Oasis of the seas® Allure of the seas®