Contactati-ne: 031 403 5060


Royal Caribbean

7 Zone
Activitati nelimitate

Parcul Central

Cu 12000 de copaci si plante tropicale, zona Central Park se ridica la nivelul numelui. Savurati o cina lejera sau faceti cumparaturi. Sau, prindeti de mana persoana draga si plimbati-va prin unicul spatiu verde existent in mijlocul marii.

PROMENADA ROYAL

Este renumita pentru o escala la un pub. Nu ratati Bionic Bar, unde barmanii roboti prepara cele mai gustoase cocktail-uri. Si ce-ar fi o croaziera fara o parada care va include in spectacol? Plus cumparaturi, restaurante si multe altele.

BOARDWALK®

Pe Boardwalk®, totul este distractie si jocuri. Bucurati-va de nostalgia caruselului de odinioara si nu ratati spectacolele fantastice la AquaTheater® cu sarituri in cea mai adanca piscina pe mare.

ZONA DE PISCINE SI TERENURI DE SPORT

Zona de piscine si terenuri de sport este impresionanta. Veti gasi tobogane pe apa gigantice, peretele de catarare si unicele simulatoare de surf.

VITALITYSM - CENTRUL SPA SI FITNESS

Il putem recunoaste dupa parfumul aromaterapiei sau dupa vibratiile distincte ale celor care s-au tratat la centrul spa si finess, menit sa va reincarce corpul, spiritul si mintea.

ZONA DE DIVERTISMENT

Acesta este locul unde trebuie sa va aflati pentru muzica, voie buna si spectacole in stil Broadway. Dupa ce aplaudati, luati cateva fise si incercati-va norcul la Casino Royale, conceput in stil Las Vegas. De la poker la blackjack, ruleta si jocuri mecanice, actiunea este la nivel maxim.

ZONA TINERILOR

Adolescentii, copiii si bebelusii, pot petrece intr-o zona dedicata lor in exclusivitate. Organizati pe grupe de varsta si supravegheati atent de personalul instruit si certificat, li se ofera jocuri tematice, seminarii si multe altele.

Explorati celelalte vase din clasa Oasis

Oasis of the seas® Allure of the seas®