Contactati-ne: 031 403 5060


LOADING

LUXUL ESTE ORICE
DAR NU PLICTISEALA

Va prezentam

Cand vine vorba de calatorii luxoase, cu totii avem asteptari. Si asteptarile sunt din ce in ce mai mari. Pentru Dvs., luxul nu inseamna nimic fara experientele inedite pe care vi le ofera. Sunteti in cautarea mai multor povesti de povestit. Va doriti acel gen de calatorie care va inspira si va surprinde, in acelasi timp, deoarece pentru Dvs. o viata traita la maxim reprezinta luxul suprem.

FIECARE CABINA
VA TAIE RASUFLAREA

Cabinele de la bordul vasului Harmony of the SeasSM sunt cele mai spatioase si cele mai luxoase din intreaga noastra flota. Fiecare detaliu a fost atent studiat pentru a va oferi senzatia de "acasa" in mijlocul marii, confortabila si sofisticata in acelasi timp. Toate cabinele noastre sunt decorate cu materiale de lux, obiecte de arta contemporana si finisaje din lemn pentru o experienta desavarsita la bordul vasului.

LOCUL IDEAL PENTRU RELAXARE

Relaxati-va in cabinele mai spatioase de la bord si bucurati-va de cele mai ingenioase si inovatoare spatii de cazare. Create pentru a oferi un grad de confort sporit si mai multe facilitati, cabinele de la bordul vasului Harmony of the SeasSM sunt decorate intr-un stil contemporan desavarsit, cu spatii suplimentare de depozitare.

CABINE CU VEDERE VIRTUALA

Concepute pentru a oferi in timp real vederi la ocean sau destinatiile noastre extraordinare, aceste cabine interioare dotate cu un ecran care reda frumusetea marilor pentru a impresiona oaspetii asa cum n-au facut-o niciodata. Imaginati-va ca va bucurati de rasarit sau apus din comfortul interior al cabinei.

Explorati celelalte vase din clasa Oasis

Oasis of the seas® Allure of the seas®