Contactati-ne: 031 403 5060


Royal Caribbean


CELE MAI RENUMITE SPECTACOLE PE MARE

Grease

Optati pentru o coafura in stil "slick-back" si pregatiti-va fustele pudel. Summer Lovin' pluteste in aer la bordul vasului Harmony of the Seas, cu celebrul musical Broadway, Grease, in premiera pe mare! Pe ritmurile celebrelor melodii din filmul-hit al anilor '70, veti urmari aventurile romantice ale lui Sandy si Danny, doua iubiri de vara care se aventureaza in intortocheata viata sociala a liceului Rydell, in incercarea lor de a ramane impreuna.

AquaTheater®

Luati un loc sub stele si admirati dansul sincron si sariturile in apa, in cel mai adanc bazin aflat pe mare in AquaTheater®.

Studio B

Costumele iau ochii si coregrafia este incantatoare la unul dintre spectacolele pe gheata prezentate in Studio B. Sau faceti o tura de patinoar. Va oferim patine si va aratam cum sa patinati.


THE ATTIC COMEDY CLUB & JAZZ ON 4

Spectacole pentru familii, comedii pentru adulti si multa distractie.
Bucurati-va de muzica jazz live in Jazz on 4.

Boleros

La Boleros, muzica este fierbinte dar mojitos sunt dulci si racoritoare. Dansati cat puteti la clubul latino de pe Promenada Royal.

Dazzles

Pregatiti-va pentru dans, doua nivele de lumina si distractie la Dazzles. Cu muzica live de la formatii cunoscute la disco, in fiecare seara este o noua petrecere.

Royal Theater

Nu ratati spectacolele pe care nu le puteti vedea in alta parte.
Productiile originale Royal Caribbean si cele de pe Broadway ocupa scena centrala din Royal Theater.

Explorati celelalte vase din clasa Oasis

Oasis of the seas® Allure of the seas®